Doel

Doel

Een SnoGo Skibike voor Hollandheim AU

In 1970 besloot een aantal vrijwilligers van de speeltuinvereniging Nieuwendammerham uit Amsterdam-Noord een vakantiehuis te gaan bouwen in Au, de plek waar ze al jaren kampeervakanties organiseerden. Dat werd het Hollandheim, waar de Stichting vervolgens haar vakanties organiseerde.
In 1985 werd dit vakantiehuis aangepast en daarna meerdere malen volledig gemoderniseerd. Twee keer per winter organiseren de vrijwilligers van de Stichting zelf een wintersportreis voor mensen met een handicap, met verblijf in het huis.
Het Hollandheim ligt in het plaatsje Au op 830 meter hoogte in het Bregenzerwald – Grosses Walsertal Lechtal. Kijk voor meer informatie op www.hollandheim.eu

De stichting is bezig met aangepaste SnoGo Skibikes, zodat de sporters daarmee veilig zelfstandig of onder begeleiding de pistes af kunnen. Zo’n aangepaste SnoGo Skibike kost €  1799.

De LLTT Commissie 2019 vindt dit een prachtig doel wil Stichting Vakantieverblijven Nieuwendammerham graag helpen om de aanschaf van SnoGo Skibikes voor het Hollandheim mogelijk te maken.

We rekenen op u, doe uw best om u zoveel mogelijk te laten sponsoren, zodat we minimaal 1 SnoGo Skibike voor het Hollandheim kunnen aanschaffen.